Merhabalar,
Yaklaşık 1-2 yıl önce aldiğim laptop var kırmızı renk kozmetik durumu iyi fakat ufak çizikler var monitör kenarlarında sürtünmeden kaynaklı.Onun dışında fanından ses geliyor yeni fan 300-400₺ bandında yenilenebilir.

SSD Yeni takıldı 256GB SSD.
GPU:Paylaşımlı ,2GB. AMD Ryzen 3 3200U with Radeon Vega Mobile Gfx 2.60GHz
Ram:8GB (Paylaşımlı GPU Olduğundan ram 6 GB oluyor)
Sizce bu bilgisayarın değeri ne kadar eder?Arkadaşlarım satma yan bilgisayar olarak kullan diyor ama aklım: en azından sat kasaya +1 ram tak diyor🤣
Ofis kullanımı veya ders için uygun bilgisayar.Lise son 12.sınıf öğrencisiyim,Yazılım muhendisliği veya Bilgisayar Muhendisliği okuma kararı aldım yazılıma yoğun derecede ilgim olduğundan😅

Mevcut bilgisayar haliyle Gerek işlemci gerekte ekran kartı bakımından yaptığım işlerde yetersiz kaldığından yeni kasa veya Laptop satın alma kararı aldım.Son zamanlarda üzerinde çalıştığım Oyun projesi var Ekran kartı yetmeyecek derecede büyüdü proje,Ter akıtarak yapıyorum😂.

İtopya gamegen incehesap gibi sitelere baktım fakat 30.000₺ altı iyi bir kasa gözüme çarpmadı,Kendim Toplamaya çaliştiğimdada Hazır kasa fiyatlarından daha pahalıya geldi,nasıl oldu bende anlamadım😅.Oyun geliştiricileri için ve yazılım işleri için fiyat performans veya tavsiye etdiğiniz Sistemler varsa yazmaktan lütfen çekinmeyin.