Hocam merhaba. Protein tozu olarak whey markasını öneririm. L-karnitin önerecektin fakat internette bulamadım.
Benim kullanım şeklim şöyleydi: BCAA ve protein tozunu suluğuma koyuyordum, üzerine 300 ml’ye tamamlayacak kadar su ekleyip iyice çalkalıyordum. Daha sonra antrenmandan önce içiyordum.
Geçen yaz ben de gidiyordum, biz de göbeklendik 😄 1–2 ay sonra tekrar başlayacağız inşallah. Benim programım şu şekildiydi; haftada 3 gün gidiyordum:
1.) Gün: Koşu yaparak kalori açığı verip, kendimi ağırlıklar ile zorlayarak 15–20 dakika kol giriyordum. Ortalama 1 – 1.3 saat sürüyordu.
2.) Gün: Dinlenme
3.) Gün:Bacak ve göğüs karışık giriyordum.
4.) Gün: Dinlenme
5.) Gün: Genellikle tüm bölge çalışıyordum, en son çıkmadan önce 30 dakika bisiklet ve koşu yapıp çıkıyordum.
Ortalama 1 ayda, 2 kolumda sağ 41 cm, sol 42 cm olmuştu ve karın kaslarım aşırı derecede belirgin hâle gelmişti.
Herkesin programı farklı olur. Siz de illa başkalarının programına göre çalışmak zorunda değilsiniz. Kendinize uygun bir program bulun, gidip deneyin. 1 hafta içinde az da olsa gelişmeleri görmeye başlarsınız. Eğer etki yoksa bir hocaya danışın, size özel bir program ayarlasın.
Ben en sonunda daha fazla yağ yakımı ve kasları daha belirgin hâle getirmek içinClen-40 ~ Turinabol ve Lipo Xtreme ( TIKLAYIP ÜRÜNÜ İNCELEYEBİLİRSİNİZ ) almıştım Amacı ise: Yağ yakımını aşırı derecede üst seviyelere çıkarmak, tok tutmak ve gün içinde kesinlikle bitkin düşmemek.

Clen-40 ~ Turinabol gibi ürünleri fazla tavsiye etmiyorlar niye bilmiyorum bana bir yan etkisi olmadı ciddi derecede faydalarını gördüm yağ yakma ve performans konusunda.