10 adet link bana wp den gönder sende numaram vardı
gece botlari yonlendireykm 5 dk 3 saat sonra bakariz index almismi diyr
İletildi
Sadece anasayfa index alıyor ve diğer sayfaların index almıyorsa %100 diyorum içerik sorunu.İçeriklerini index almaya değer görmüyor.İçerikleri değersiz içerik olarak okuyup index vermiyor.Versede 1 haftaya geri siler.Bing.yandex algoritması başka orda index alır.Fakat bingden de düşük değer algılayacağı için sıralamada çok çok geri atar.
Bakalım hocam bi arkadaş 8 adet index aldırmış takip edeceğim bende.
O baba yiğit benim. Eğer ben bile İndex aldıramazsam siten Google gözünde filtreye girmiş demektir. Sitene baktım 20 link seç istersen.
Özelden at veya 0536 277 15 40 dan bana yaz İndex aldırayım. Ücretsiz. Deneme amaçlı.
Merhabalar size de atayım hocam bi arkadaş aldırmış şuanda index.
Bence imkansız. Ancak önce bariz kodları farklı olan tema deneyin. Olmadıysa farklı bir CMS script deneyin aynı içerikleri başına iki üç satır eklemeler yaparak o zaman index alır
Özelikle yandexte hepsi indexli ve hit alıyorsa Google da dediğin gibiyse%100 bir cezaya çarptırmış demektir bence
Merhaba index aldırmış bi arkadaşımız
19 dakika bot yolladım 2-3 saat sonra bakıp haber edin
Benim yolladığım botlar ile index almazsa %100 filtre diyebiliriz.
Hocam işe yaramamış sanırım
İndex almış hocam bu yazıların bir kısmı
senlik bir sıkıntı yok sıkıntı wordpress'de bu son 6,7 ayda kendilerine bir çeki düzen vermeleri gerek yoksa, kimse artık eskisi gibi kullanmayacak. Google botları sitene geliyor, bazı verileri okumadığı için, listeye eklemiyor. Bunun sebebide, Wordpress çekirdek yapısı. Ekstra manuel olarak hit gönderip, manüpüle edebilirsin yada index api kurabilirsin ama onun dışında eskisi kadar çabuk index almıyor. Ben son 4 projemde düz php yaptım. 4,5 gün sonra index aldı. şimdi geniş çaplı birşey deniyorum bitmedi.
Sosyal mecralarda paylaştırmayı dene belki tetikler bazı verileri
Üstteki arkadaşımız
@Sixbrother; index aldırmış şuanda 8 index görünüyor.
Çok teşekkürler hocam bu siteyi inceleyeyim bende elinize sağlık. Demek ki filtrre vs yok muhtemelen içerik çok kısa olduğu için google beğenmiyor.
Bu tarz sitelerin mantığı nedir acaba anlamadım nasıl aldırabiliyorlar.