Kullanıcı Adı :
PM veya
Whatsapp
Hesap Takipçi Sayısı : 884 B takipçi (1.5 senedir bu şekilde düşüş yoktur. Eğer düşüş olur ise düşüş olduğu kadar 1K taban fiyatına göre geri ödeme yaparım ancak düşüş asla olmaz.)
Takip Edilen Sayısı : 370 (sıfırlanıp teslim edilecektir.)
Hesap Kuruluş Yılı : 2017 Eylül
Gönderi Sayısı : 1.975 tane idi temizlendi 2 tane paylaşım bıraktım.
Mail Durumu : Kurucu Mail
Aktiflik Durumu : Kişisel hesap idi profesyonel hesaba çevirdim.
Hesap Fiyatı : 60.000 TL (Çok cüzi miktar da pazarlık yapılabilir.)
Hesap Hakkında Ek Bilgiler : Bu hesap kendi şahsıma ait idi ancak artık sosyal medya kullanmayacağım için hesabın içerisinde olan 1975 adet paylaşımın tümünü video-görsel olarak indirip tüm beğeni ve yorumları temizledim. Profesyonel hesaba çevirdim ve bu şekilde satışa koydum. Doğru bir proje yapılır ise çok ciddi ekmek yedirecek bir hesap olduğunu söylemek isterim.
Hesap pasif hesap istatistlik değerlerini bu yüzden sormayın. Paylaşımları doğru bir şekilde yapılır ise ve hesabın üzerine düşer iseniz samimiyetim ile söylüyorum ki çok iyi bir konuma geleceğinden en ufak bir şüphem yoktur. Şunu da belirtmek isterim ki hesabı sanat camiasından takip edenler var yaklaşık 12-13 kişi isimlerini KVKK gereği paylaşmak istemiyorum. Hesabı satın alan arkadaş ile en son paylaşım yapılaktır. Ankara içi ticaret işlemi yüz yüze gerçekleştirilebilir.