Üstadım tekrar iletiyorum kızmak ile haklısın ama lütfen canım gibi kelimeleri bana kullanma

Saygımızı aşmadan güzel konuşalım.
Madem bu kadar değerli madem bu kadar çok geriyor bu olaylar sizi o zaman ne yapacaksınız ben size ufak bir tiyo vereyim bunu forumda kimse bir birine ÜCRETLİ DAHİ VERMEZ !
Dosyalarını alacaksın githuba push edeceksin github dosyaları tutup vercel deploy edeceksin vercel deploy edince hosting ile bir alakan kalmıyor domain DNS adreslerini vercele yönlendiriyorsun hayatın boyunca keyfine bakıyorsun.
Dünya malı için bu kadar germe para bugün var yarın yok.
Hayatta olduğun sürece dünya malı malındır, ben bugün evime bir ekmek götüremeyeceksem, ben hasta yeğenimin sağlık ve eğitim masrafları şahsi masrafları ben bunları götüreyemeceksem niye yaşıyorum o kızdığım adamlar çoluklarına çocuklarına ekmek götürüyor daha fazlasını götürmek için işlerine ne kadar çok sarılıyorlar haşa laf edemem. Hepimizin vakti değerli ben her gün canımdan bedel ödüyorum hepimizin vakti değerli ya hani bugün bana abim kendi hayatımı sonlandırır giderim dedi sırf bir para için değil mi o zaman dünya malın senden gelenlerin soyunu ilerletmesi için fedakarlık yapıp hayatından en değerli şeylerinden feragat ediyorsun, bir bakarsın bende ekmek götüremediğim için gider kafama sıkarım nasıl olsa gitmek en basit şey.