Üstadım sinirlenmek ile haklısın buna asla sözüm yok başıma bir çok defa geldi.
Ama sinirlensen kızsan kırsan k*für dahi etsen hiç bir şey değişmeyecek ki ? kendine yapacaksın
Adamlar uğraşıyor bak mesaj yazmışlar çabalıyorlar ha çabalamasa uğraşmasa kendi siteleri açık olsa diğer siteler kapalı olsa vallahi arkanda DAĞ gibi dururum bir arkadaş olarak.
Ama ben kardeşin arkadaşın olarak rica ediyorum sakinleş düzelir bunlar yaşanmaz ise dünyanın hayatın ne tadı ne tuzu kalır boşver inan boşver.
Canım benim sana şöyle anlatiyim aldığımız hizmet dijital olsa da o dijital hizmeti sağlayabilen fiili bir altyapı var bu altyapının genel bakımları günden güne yada haftadan haftaya yapılması ve raporlanması gerekir, şimdi senin kargo firman var bu kargoların hepsi bir dünya denetimden kontrolden geçiyor bunların yapılması için bile bir fiilen bakım gerektirir gerek sunucu gerek fiili bakımdır. Sen şimdi X kargo firması olarak o müşterilerin kargosunu 1 hafta geciktir sadece sırf ufacık bir hata yüzünden ve o ufacık hata da sunucudan kaynaklı gerekli teyitlerin gerekli bilgileri sisteme giremediğin vakit sence ne olur düşündün mü?. Ben şuan sadece kendime kızıyorum keşke yedeği yarım saat önceden alsam şuan kendi sorunumu çözmüştüm, ben adamlara şuan kızsamda etsemde bu sorun bu firma için kötü bir izlenim bıraktı ve büyük ihtimalle yerline malına şans verdiğim için artık hiçbir şekidle yerli malı tercih etmeyeceğim hangisi olursa olsun niye bir firmanın ufacık kesintisi yüzünden belkide onların hizmet aldığı operatörden kaynaklı bir şeyde olabilir onlarda onlara belki benim gibi kurumsal müşterileri olarak isyan ediyordur o zaman diyebilir misin ki o firmanın network hizmeti aldığı operatör firması ya bir hatadır ne olacak bu döngüde inan bana empati yapamazsın dediğim gibi verdiğin hizmetin parası tatlı gelir ama ufacık bir hatası da ağır bedel ödetir.