Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firmanın bir çok reklamı vardı hepside kaliteli reklamlar sosyal medyada büyük ihtimal ile hazmedemeyen kişi ve kişiler saldırı yapıyorlar.
Bu konularda evet sinirleniyoruz bunu bende bir çok kez yaşadım ama firmanın suçu yok ki onlar da istemez kapansın itibarları zedelensin.

X bir firmada aynı sorunlar oldu ticket attım saldırı olduğunu söylediler ilgilendiklerini ilettiler ve kısa uzun vb bir şekilde halledildi açıldı.
Sağ duyulu olalım firmaya destek olmak gerekir böyle durumlarda kendileri ile hiç çalışmadım ama zor zamanda insanların yanında olmak iyidir.
Her türlü konuda firmaya destek sağlarız, ama ticari ahlak denen bir şey var sence bu firmanın sahipleri hiç mi düşünmüyor sektörde binlerce rakibimiz var bazı olasıkları düşünemedik değil düşünülmesi gerereken zorunlu şeyler, küçük yada büyük olması önceliğini popülerliğinide değiştirmez firma firmadır ve böyle sorunlar yıllardır yaşanabilecek durumlar zaten o yüzden bunların önlemi ilk baştan alınması gerekir tabi ki müşteri bundan rahatsız olup ağzına geleni söylemekte haklı. GSM Operatörleri niye olası depremleri düşünüp alt yapılarını güçlendirmiyor yıllardır hepimiz hem üretici hem tüketici olarak şikayetlerimizi dile getirmemize rağmen umursanmıyoruz çünkü nasıl olsa deprem oldu doğal bir olay ev yıkıldı ya bunlar gayet doğal diyorlar ya bu tamamen ihmalsizlik düşüncesizlik o yüzden neyse odur.