Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zeka kategorisi için teşekkür ederim. Sayısız içerik ve bilgi paylaştım. Lakin son zamanda kategori ikiye ayrılmış durumda satıcı ve bilgi veren olarak.

şahsi düşüncem öncelikle yanlış anlaşılmasın;
Bu kategorideki satıcı arkadaşlarımız da haklıdır. Hesap satış kategorisinde chatgpt-openai dışında ayrıyeten tüm hepsini kaplayan yapay zeka kategorisi gelerek bu arkadaşlarımız orada da satış yapmalıdır.
Bu sayede bilgi isteyen kişiler kolayca bilgiye ulaşırken . Satıcı arkadaşlarımızda kolayca satışlarını yapabilsinler.

Eğer bu konuda anket istenirse yapılsın ve R10 kararını versin
Hesap satış bölümünde farklı lisanslar için ayrı alanlar var ancak yapay zeka bölümü olmadığı için müşteriler istedikleri lisanslara doğrudan erişemiyor. Bu yüzden aradığı ürünü bulmak için konudan konuya atlamak zorunda kalıyor.

Örneğin ben, satışlarının büyük çoğunluğunu yapay zeka lisansları oluşturan biri olarak, hesap satış kategorisindeki potansiyel bir müşterinin beni yapay zeka kategorisinde daha rahat bulduğunu düşünüyorum Konu up olmasa bile bu durum geçerli.

Bu yüzden ya yapay zeka kategorisine ayrıca bir satış alanı eklenmeli ya da hesap satış bölümüne yapay zeka için ayrı bir bölüm açılmalı. İkisi de uygundur diye düşünüyorum