Merhaba, deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler. Google yakın zamanda bazı hesapları marka konusundan dolayı kısıtladığını kabul edip, ilgili hesaplara bilgi bannerı yerleştirip bunla ilgili de bir politika sayfası ve itiraz formu hazırladı.
https://support.google.com/adspolicy...13889491?hl=tr
Güncel kısıtlamayla ilgili olarak reklamlardan ve açılış sayfasından markaları kaldırmayı vb öneriyorlar. Bunu denediğimiz hesapları kontrol ettiğimizde örneğin "arçelik servisi" kelimesi gösterim/tıklama almış görünüyor, muhtemelen geniş eşleşmeden bazı terimleri yakalıyor, ama bu kelimeyi direk arayınca reklam görünmüyor. Sizin hesabınız reklam verdiğiniz bölgede direk bu sorguda çıkıyor mu şuan acaba.
Evet hocam her kelimede çıkabiliyorum. Vaillant servis, buderus servis, viessmann servis vb. Googleda kısıtlamaya tabi her kelimede çıkabiliyorum. He bende beyaz eşya olmadığı için arçelik ve beko kelimelerini girmiyorum ama denemek için girdim onlarda da çıkıyorum. Ne demek istediğini biliyorum benim hesabıma da geldi o kısıt uyarısı ama sonradan kendi kendine kalktı. Tabi G2 dir mali hizmetler doğrulamasıdır hepsini yaptım ama bunlar tek başına yeterli değil. Google için asıl önemli olan Googlea verdiğin güven bunun yolu da hesabı Googlea bırakmaktan geçiyor. Bir önce ki yazımda da söylediğim gibi sürekli itiraz göndermek seni şüpheli duruma sokuyor. Gerekli düzenlemeleri yaptıysan bekleyeceksin hocam. Sürekli itiraz sürekli itiraz bir yerde süreci her defasında en başa çekmiş oluyorsun.