Ahh sevgili kardeşim.
Eminim iyi bir insansın bunu hissediyorum fakat.
Mental olarak kötü olduğun için hep aynı şeyler etrafında dönüyor ve ileri adım atmıyorsun.
Daha önce İstanbul hedefin vardı sanırım oda olmadı.
Çok proje ürettiysen deneyimliysen kendine çoktan pasif gelir kaynağı oluşturmuş olman gerekiyordu.Pasif gelir modeli kuramadıysan yeni fikirlere ortak ol tek başına yapmaya kalkma bu menfal sana zarar verir.
Ya burada maaşlı bir işte çalış ya Almanya dene başaramazsan başaramadım dersin.
Ülke durumu belli 10 sene sonra ne olacağı belli kötüleme veya süperiz demeye lüzum yok.
Bu şartlarda ülkenin dinamiğini çözersen zengin olursun ama adım atmazsan her gün geriye gidersin...
şimdi ben sana proje fikri versem ortak yapsam mentörlük yapsam Eminim tamam der başlarsın ve 1 ay sonra sıkılırsın. Bir adım kod yazmadan aramızdan ayrılırsın
Önce mental olarak kendini toparla gerekirse destek al.
Kırıcı veya sert bir mesaj olduysa kusura bakma kardeşim.
Silkelen lütfen tekrara düşme artık.
Yıllardır kod yazarım proje bitiririm. Hep bir noktada tıkanırım. Marketing. Hala da geliştirmeye devam ederim mobil uygulama geliştiriyorum aktif olarak.
İstanbula gittim 20 gün kaldım ordaki işler ile istanbulda geçinmek imkansız gibi. Çok müşterimi zengin ettim ama kendime faydam olmadı malesef.
Eğer bir yerde çalışacaksam elimde de fırsat varsa Almanya düşündüm. Şuan bana en mantıklı bu geliyor. Bu ülkede yaşamayı artık taşıyamıyorum malesef.