Yaşadığımız kötü tecrübeyi size aktarmak istiyorum.
Satış elemanlarının ısrarla tacizleri sonunda IKAS paketlerinden ücreli 2+1 yıllık sözleşme yaptık.
Satın alma aşamasında mevcut sitemizin hatasız ve veri kaybı olmadan IKAS sistemine aktarılacağını söyledi.
.
Kuruluma başladık gerekli verileri verdik.
Ürünlerimizin hiçbiri kayıtlı URL ler ile yeni IKAS sitemize taşınamadı hepsi hatalı uygulandı. Sonuçta hepsini sildik ve tek tek elle yeniden ( 600 civarı ürün )
giriş yaptık 301 yönlendirmesini biz girdik.
.
Buraya kadar kendi bilgilerimizle ilerledik. Danışman olarak atanan şahıs sadece temel konularda ( onu da yakarlarsak ) yardımcı oldu. Karışık bir konu
olduğunda saatlerce bekledik.
Pazaryerlerinde açık hesaplarımız var onları IKAS dan kontrol edeceğiz diye bekliyorduk, çünkü satış aşamasında o şekilde bilgi verildi. ( Paket özelliklerinde
19 local pazaryeri entegrasyonu yazıyır )
Mümkün olmadı. SENTOS diye bir uygulamaya aktarıldı. Zaten biz daha önce onu test ederek kullanmadık. Çünkü bize uygun bir çözüm değil.
Sonuç olarak pazaryeri entegrasyonlarını da kullanamıyoruz.
.
En son bugün artık patladık !
Bir eticaret sitesi kendi domaini ile email gönderemez mi?
İKAS da gönderemiyor.
Kendi domainimiz ile email adresimizi tanımlayamadı danışman.
Sonra bizde bu özellik yok dedi ve bilgileri sildi. ( belki vardır bilmiyoruz )
Şimdi kendi domainimizle email gönderemiyoruz ve alamıyoruz. Bize söylenen gmail ile alıp gönderebilir mişiz.
Şimdi siz kendinizi bizim yerimize koyun ve düşünün böyle bir eticaret sitesi ister misiniz?
.
Sonuç olarak IKAS ı tavsiye etmiyorum
Hele yeni eticaret sitesi açıyorsanız kesinlikle tavsiye etmem.
.
işte bu yüzden türk yapımı hiçbir şeye güvenim yok..
shopify varken başka şeylerde uğraşmak vakit kaybıdır bana göre..