Hocam bende şuan kombi sektöründe yayımdayım ve benim anladığım kadarıyla Google kısıtlama getirdiğinde itiraz etmeyeceksin. İtiraz edersen Google sende bir kusur arıyor kısacası kendine güveniyorsan itiraz etme bekle ben senin reklamını zaten açacağım diyor. Başıma geldiği için söylüyorum. Benim ana hesabım Google’da baya eski ve harcaması iyi ve her şeyiyle legal ama o hesabıma da kısıt gelmişti. Ben itiraz etmedim bekledim sonra bir gün bir baktım hesabımda ki kısıt uyarısı kalkmış ve her anahtar kelimede reklam yayınlayabiliyorum. He özellikle belirteyim reklam metinlerinde marka kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum. Kısıt gelmeden önce kullanıyordum tabi. Başıma gelenden anladığım Google sürekli itiraz edenlere yani telaşa kapılanlara iyi gözle bakmıyor. Tabi bu benim düşüncem. Ben sabrettim bekledim ve sonunda kendiliğinden kalktı kısıtlama. Sanırım bizim sektörde legal panelle reklamveren nadir insanlardan biriyimdir. Reklama çıkanların bir çoğu başka sektörlerin eski panelleriyle çıkıyor.