İmkan kısıtlılığı nedeniyle premium wordpress tema satın alamıyordum bende 2 gün önce wa-rez tema nu-ll tema indirip örneğin jannah sahifa veya jnews gibi temaları indirip test etmem sonucu hatta sunucudaki bütün sitelerime bulaşmıştır kesin.

Sunucuyu sıfırlamak zorunda kalıcam yeniden bir çöküş ve tecrübe kazandım.

Free olsun ama indirilmiş tema krekli tema olmasın.

Hayalimdi premium temaya sahip olmak bi an gaza gelip yükle sil yaptım sonra da eski halinde devam ettim birde site: siteadi.com şeklinde index kontrolü yaparken birde baktım ki sanki otomatik bot varmış veya ben sistemi otomatiğe almışım gibi kendi kendine hatta tema ismi wordpress download gibi tema makale ve resimli birçok fazla makale index basılmış

Pişmanlığımı paylaşıyorum imkanım kısıtlı param yok diye gaza gelip tema yükledim kurdum ki zaten korkmuştum proje çöp olur die sonunda oldu wallahi sunucu komple sıfırlicam takıntım var illa hepsine bulaşmıştır.

😔😔😔😔😔😔😔 free den devam edicem.

Destek amaçlı rica etsem elinizde blog sadece sadece premium bütün yeni actiğim sitelere kullanabileceğim blog index odaklı ve hızlı gereksiz yerleri olmayan okuyucu bazlı tema elinde olan var mı ?

Acil çok acil zor durumdayım yeniden mücadele edicem : (