lXenonl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 3-4 gün düzenli olarak aşırı yüksek olmayacak şekilde hit gönderdim.
Sitem kelimesinde 27-28. sıralardan 9. sıraya kadar yükseldi.
Hiti kestiğimde tekrardan 12-.13. sıralara çekildi. Açık bir şekilde olumlu yönde etkisi oldu diyebilirim.
Fakat keşfettiğim bir olayda oturum süresini arttırdığımızda daha etkili olduğunu görüyorum +30sn. gibi.
Yani bence aşırı rekabet olmayan kelimelerde günlük 400-500 +30sn. gibi hit çekildiğinde artış gözleyebilirsiniz.
Google Search Console' a sorunsuz olarak yansıyor. Ve şimdiye kadar silinme olmadı.

Tekrardan 5-6 günlük bir hit denemesi yapacağım. Tarafsız geri bildirimlerini tekrardan yapmak istiyorum.

@fatihsag; hocama projesinde tebrik eder hayırlı kazançlar dilerim.
Merhabalar hocam, bu kadar detaylı ve tarafsız geri bildirim yazmanız gerçekten çok kıymetli 🙏
27-28’den 9’a kadar çıkıp hit kesilince 12-13’e geri gelmesi ve özellikle oturum süresinin (+30sn) etkiyi artırdığını net şekilde paylaşmanız benim için çok değerli bir veri oldu.
Rekabeti çok yüksek olmayan kelimelerde günlük 400-500 / +30sn senaryosunda gözlemlediğiniz artış da gayet mantıklı görünüyor. Ayrıca Search Console’a sorunsuz yansıması ve silinme yaşamamanız da iç rahatlatıcı.
Yeni yapacağınız 5-6 günlük denemeden sonra sonuçları yine paylaşırsanız çok sevinirim—ben de buna göre sistemi daha da iyileştirmeye çalışacağım.
Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim; sizlere de hayırlı kazançlar hocam 🙌

Ouzzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selamlar, kupon koduyla denedim, güzel çalışıyor. 100 usd'lık bir satın alma yaptım, sonuçlarını paylaşıcam, bir yandan google consoledan da kontrol ediyorum, kullanıcıları organik olarak gösteriyor google.

Memnun kalmanıza sevindim. Tabii ki bekliyoruz sonuçlarınızı. Evet hiç bir problem yoktur. Sıralamanızdaki yansımalarını emin olun göstercektir.

Hediye kupon gönderimimiz kısa bir süre için daha devam edecektir.