Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim hocalarım var olun

Vovno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@fattih; ile ile burada sattığı seo killer aracılığı ile tanıştık. Aradan 1 yıldan fazla zaman geçti sanırım, halen ne zaman sorun yaşasam çok hızlı yanıt ve çözüm alıyorum. Seo killer ömür boyu lisans almıştım halen güncelliyor ve kullanıyorum çokta faydasını görüyorum. Efsane güzel bir canavara dönüştü seo killer.

Bu yeni aracı da 2 gündür test ediyorum bu da fena güzel bir cihaz olmuş.

Fatihin ne yaptığını tam anlamayan ve onu eleştiren bir çok kişi olsa da, o sadece işine odaklanıp durmadan üreten bir arkadaşımız, o yüzden seviyorum Fatihin bu kafasını.

Sadede gelecek olursak: işinize yarıyorsa ve doğru kullanmayı becerirseniz bu adam yaptığı her şey çok faydalı.

Selamlar,sevgiler.
ScriptKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deneme amaçlı spor haberleri sitem için fast ile makale yazdırdım. Makaleyi yazmadan önce seo uyumlu başlıklardan birini seçtim ve gerçekten çok bilgilendiriciydi örneğin seo puanı, arama hacmi vs. her şeyi gösteriyor en uygun başlığı seçtikten sonra gerekli ayarları yaptım. Makale içinde görsel bile oluşturdu ve görseller saçma değildi konuya göre oluşturulmuştu.Onlarca wordpress seo eklentilerine gerek kalmadan seo uyumlu makaleleri oluşturabiliyoruz.Blog siteleri için vazgeçilmez bir site olmuş diyebilirim emeğinize sağlık hocam