PRIMEPANEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Estağfurullah, işaretlenmesi durumunda google aramalarda çıkmayacağını düşünüyorum. Blogger üzerinden kendi elimle hazırladığım içeriklerin yanına yapay zeka ile hazırladığım teknik bloglarıda ekledim fakat onların görüntülenmesinde hiç artış olmuyor sabit kaldı. Genel trafiğin hepsi benim elle yazdığım içeriklere ait.

Komple tüm her şeyi yapay zekaya yazdırmayacağım dediğim gibi kendi yazdığım paragraflardaki anlatım bozuklukları ve akıcılığı etkileyen üslubu düzeltmesi için yapay zekadan destek alacağım ama bu durumdada yazının orjinalliği bozulduğu için ai olarka işaretlenir ve aramalarda çıkmazsa verdiğim emeğe yazık olacak.

Merak ettiğim şeyleri araştırıyorum fakat böyle konularda direkt olarak kullanıcı deneyimlerini almak çok fazla zaman kazandırıyor.
Elbette araştırmanız şahane, ama benim 30 yaşında bile sitem var 8 kişi girmiyor bazen, yani dediğim gibi emek boşa gider mi cevabı kolay değil, ama backlink almadan, kuvvetli sosyal medyalarda paylaşmadan, hatta google'dan reklam almadna google artık kolay kolay siteleri öne çıkarmıyor maalesef, özetle parası olmayan artık sitecilikte başarıya ulaşması inanın mucize. Yine de bilirkişi değilim, başka uzman arkadaşlarımda yazacaktır onlarada bakın, böyle araştırmalarını yapın, mümkünse zaten insan eli değsin o ayrı, ama artık DEV siteler bile % 95 YZ ile yazılıyor emin olun.