selcuksofta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahkam kesmek istemem ama işaretlense ne olur? Eğer doğru bilgi veriyorsanız yz veya insan yazmış google buna bakmaz. Bence kalan her bilgi şehir efsanesi. Örnek gemini'ye sorun mesela bu soruyu bakalım ne diyecek. Neyse elbette kendi araştırmalarını yapmalısınız. Ama 9 yıldır yapıyorum böyle şeylere inanmamanızı tavsiye ederim. Ancakkkkkk yz'nın verdiği bilgiyi lütfne kontrol edin. Buda tespiti aşırı kolay mesela .... şu tarihte ölmüştür dedi, yaaaa sen ne diyorsun o tarihte ölmedi bu tarihte öldü deyin haklısın diyor hemen seni onaylıyor. Halbuki onun dediği doğruydu Özetle yz doğru bilgiyi vermişse emin olduktan sonra yapıştır geç hocam. Yatırım tavsiyesi değildir

Estağfurullah, işaretlenmesi durumunda google aramalarda çıkmayacağını düşünüyorum. Blogger üzerinden kendi elimle hazırladığım içeriklerin yanına yapay zeka ile hazırladığım teknik bloglarıda ekledim fakat onların görüntülenmesinde hiç artış olmuyor sabit kaldı. Genel trafiğin hepsi benim elle yazdığım içeriklere ait.

Komple tüm her şeyi yapay zekaya yazdırmayacağım dediğim gibi kendi yazdığım paragraflardaki anlatım bozuklukları ve akıcılığı etkileyen üslubu düzeltmesi için yapay zekadan destek alacağım ama bu durumdada yazının orjinalliği bozulduğu için ai olarka işaretlenir ve aramalarda çıkmazsa verdiğim emeğe yazık olacak.

Merak ettiğim şeyleri araştırıyorum fakat böyle konularda direkt olarak kullanıcı deneyimlerini almak çok fazla zaman kazandırıyor.