PRIMEPANEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google ai ile yazılmış içerikleri nasıl algılıyor?

direkt olarak tüm içeriği ai a yazdırınca nasıl tespit edebiliyor?

kendi yazdığımız paragrafları daha anlaşılır ve akıcı olması için ai a düzeltirsek gene google tarafından işaretlenir mi, işaretlenmemesi için ne yapmamız lazım?
Son 2 yılda 200 tane blog denedim neredeyse her sektörde, yüzlerce hintliyle falan konuştum blackhatworld'de ki insanların projelerini takip ettim ai ile blog kasmak kölelikten başka bir şey değil bana hem maddi hem manevi zarar verdi gereksiz zaman kaybettim. şu arkadaşın konusunu okuyun mesala ; https://www.r10.net/google-optimizas...-dusmeyin.html bu sadece bilinen tek algoritma muhtemelen bilinmeyen kim bilir neler vardır kopyala yapıştırdan, noktalama işaretlerinden her şeyden yakalayabiliyorlar. Genelde projesi tutan insanların projelerinde bir çok etken var ya kısa vadeli oluyorlar sonra ani çakılma yaşıyorlar 'ben 1 2 aylık günde binlerce hit getiren projelerde yaptım sonra aniden yeri öptüler' ya da eski domaine, forumlara falan ai içerik basarak başarılı oluyorlar sıfırdan ben oturup ai içerikle elimle doğru düzgün düzenleme yaparak iş yapacam diyorsan bile girme o topa hocam yakalıyorlar uğraştığında kalırsın. Ai'den çıkan içeriği en azından spinnere vur daha faydalı eski spinnerler olacak ama güncel spinnerler'in ai ile revize etmesi de hiç bir işe yaramıyor onlarda ai'den cıkarıyor içeriği zaten, mesala grammarly hiç bir anlam ifade etmiyor çünkü o da ai temelli çıkarım yapıyor. Ya da güncel humanizerler de pek anlam ifade etmiyor onlarda aynı şeyi yapıyor quillbot'un eski tip spinner tarzı iş görüyor. Teknoloji bloglarında ai içerik bir nebze calışıyor çünkü zaten haber içeriği olduğu için bir şekilde yer ediniyor kendine ama özgün full long tail başlıklı uniq bir proje ise hiç yeltenme zaman kaybı yaşarsın.