Merhaba.

Bir konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum.Çünkü yapacağımız olanın temeli r10 odaklı olacak.

Yakınımın Abd vizesi var ve daha önce 1 defa Abdye gitti.Biz düşündük taşındık.Birçok istediğimiz ürünler hep ABD’de.Ve görüyorum forumda ara ara insanlar ürünler getircek kişiler arıyor.Biz düşündük taşındık başta keyfi amaçlı bu işi yapmaya karar verdik eğer ki istekler olursa .Yani keyfi amaçlı diyorum çünkü aradaki aldığımız komisyonlarla anca gidiş dönüş uçak bileti, taşıma masrafları, orda paketlerin gelmesi için konaklama, taksi ve birkaç da kendimize bişey alıp getirmek olacak.Yani kazanılan tutarlar giderlere gidecektir. Başlangıçta keyfi olabilir ilk zamanlar.Ama sonra iş büyürse cebimize de birkaç krş kalabilir.Hem de sizlerin istediğiniz ürünleri daha uyguna alıp sizler için getirebilmeye yardımcı olacağız .
Ayrıca Türkiyede bulamadığınız ürünlere sahip olmanın şansını verebilmeye yardımcı olmuş olacağız. Ebaydan, amazon usdan veya başka mazağadan ya da birebir fiziksel mağazadan alıp getirebiliriz.

Yani bu konuyu açmamdaki amaç şu;

ilgi olur mu ?
Sürekli bişeyler getirtmek ister misiniz ? 3 ayda bir vs gidip orda 1 hafta kalıp dönülebilir ürünler için.

Fikirilerinizi ve düşüncelerinizi almak isterim.Ve bu konuda destek ve yatırımcılar varsa ulaşabilir.