Chadwick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu başlık forumdaki arkadaşların finansal okur yazarlığının ne kadar düşük olduğunu kanıtlar nitelikte. Prop trading kavramından bir haber olanlar en çok konuşanlar olmuş. Neyse biz konumuza dönelim.

Aracı kurum ve anlık karlılık güzel üstad aynen devam. Risk yönetimi stratejini korumak, teknik analizin yanında başarının anahtarı. Sizi yanlış anlamadıysam işlemlere bugün başlamışsınız. Bir günde 21 işlem biraz fazla geldi bana. Küçük zaman dilimlerinde scalping stratejisi ile ilerliyorsunuz sanıyorum. Eğer öyle ise, trend piyasasında iş yapar ama ranging piyasasında terste bırakabilir. Her durumda stoploss ve trailing stop stratejisi hayat kurtarır. Başarılar, güzel haberlerinizi bekliyorum.
Hocam genelde ölü saatleri tercih ediyorum mesela birazdan nasdaq açılacak asla 21:00 a kadar işlem yapmam piyasayı izlerim stop’um çok yakın %1 koyuyorum sadece umarım başarırım hocam konuyu güncelleyeceğim hergün

A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
882 dolar kazanmadı. Fon firmasındaki 100k dolar ile 882 dolar kazandı. Tam detaylara hakim değilim ama İkinci aşamayı geçtikten sonra
ana bakiye ile 10 bin dolar kazansa 1000 1500 dolar kazanmış olur.
Prop fon firmalarına hakim olanlar yazacaklardır detaylarını.
Yanlış bilgi hocam,

ilk zamanlar 10 bin dolar kazanmaya 8bin dolar alacağım sonra bu %90 olacak şekilde 9bin dolar olacak tabi 1 ve 2. Aşamayı geçtikten sonra