hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim teamwiewer ve anydesk aslında görüntü de alabildiğim için daha mantıklı. şehir dışındayken insanların tv izleyebilmesi için bu uğraşı yapıyorum aslında. görüntü alıyorum bu uygulamarda ama iş tıklamaya gelince tıklatmıyor tüm izinleri vermeme rağmen aynı ağdayken google tv uygulaması kumanda işi görüyor

bana teamwiewer gibi gireceğim ama sürekli izin istemeyecek bişey lazım. sonuçta 2-3 dakikada telefondan ilgili uygulama ve kanalı açıp insanların seyretmesini sağlayacak bir şey lazım

ama bulacağım bir çaresini
Hocam görüntüyü alıyorsanız madem 2 Yolu birleştirip deneyin derim. Mesela TeamViewer ile ekranı gördünüz ekranda izin şeysi var. Bu sefer vpn ile bağlantı yapıp aynı ağdayken Google tv uygulamasına geçip izine onay verirsiniz. Bilmiyorum aklıma başka şey gelmedi şuanlık.
Edit mesela şuan aklıma asistan zımbırtısı geldi. Mesela Google asistan. Sesli kontrol imkanınız oluyorsa onunla deneyebilirsiniz. Biraz zor olabilir gerçi bu da. Neyse aklıma başka fikir gelirse yazarım.