webhun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erman hocam, Öncelikle değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Tüm yazdıklarınızı baştan sona kadar hepsini okudum.

Yaklaşık 2 gündür Etsy macerasına atıldım mağazamı 3d ürünleri satmak için oluşturdum lakin hazırda ürünlerim olmadığı için POD yaptım. Printify ile 2 ürün yayınladım ( '' Free Iran '' resimli ayıcık ve tişört.)
Saatler önce bu iki ürünü tekrardan kaldırdım çünkü mağazamda sadece tasarladığım STL dosyalarını ve fiziksel olarak printlediğim ürünleri satmak istiyordum.

- POD olarak 3D ürünleri satabileceğim bir printify benzeri mağaza var mı ?

- Bu 2 ürünü kaldırmama rağmen hem politik hem de konsepte uymadığından kapatılır mı ETSY hesabım ?
POD şeklinde çalışan 3D ürün baskı yapan bildiğim şu ( https://www.shop3d.io ) site var ama hiç kullanmadım ne kadar iyiler veya kötüler bilmiyorum. En iyi tercih ürünleri kendin basıp göndermen olur kalitesi belli olmayan POD firmalarında mutlaka sorunlar olur güven olmaz. Benzer ürünler satan başarılı mağazaları bulup onları örnek alırsan daha iyi olur.
Printify dan eklediğin 2 ürün için sorun olmaz ama mağazanın konseptini bozacak ürünler eklemesen daha iyi farklı ürünler satmak istediğinde farklı bir mağaza açman lazım.