Benim de iyi kötü fena olmayan ticaret puanım ve 17 yıllık üyeliğim var.
Genelde donanım ürünleri denk gelir ve öncelikle r10 dan ilan açarım uygun rakamlara buradan arkadaşlar faydalansın diye.
30 üzeri ticaretim var ama hepsine işte referans puan istemedik (eskiden çok önemli değildi işin aslı), neyse uzatmayayım.
Bu referanslara, üyelik yılıma ve aktif üye olmama, doğrulamalarıma rağmen benim de mağduriyet yaşattığım arkadaşlar oldu.
Maddi olarak değil ama kargoya geç verdim, üzerine düşüp çok ilgilenemedim gibi.
Buna rağmen kimseyi mağdur etmemeye özen gösterdim, bir ticaretimde gönderdiğim ürünler kargoda çalındı buna rağmen göndermiş olmama ve şikayet konusunda cezai bir durum olmamasına rağmen yine de arkadaşın zararını giderdim.
Mümkün mertebe uyumlu olmaya çalışın, uyumunuza rağmen çözüm üretilmiyorsa hakkınızı mutlaka arayın.
Not: Bir de forumda iş yapılmayınca iş alanın şeyi hiç bitmez hastanesi, cenazesi, telefonunun bozulması, ailevi sorunları, acil çok çok önemli hayat memat meselesi işleri falan. Hangi ticarette geç bir durum gördüysem hep bu şekilde bir bahane oluyor

Ben akciğer kanseri geçirdim buna rağmen ürün kargolattım