Arkadaşlar merhaba
Uzun zamandır karşıma çıkan bir sorunla ilgili web sitesi kurmaya karar verdim ve yayına soktum.
Genel olarak sorun şu;
Solana ağında token alacak fee bulamıyorum.
Evet bir token almak istediğinizde fee kalmamış olabilir bunlar yetersiz olabilir ve bende size bununla ilgili solana ağının müthiş özelliği olan çöp tokenleri yakma üzerine bir site kurdum.
Siteyi baştan sona ben dizayn ettim ve tüm kodlamaların ben yazdım o yüzden cüzdan bağlamak istediğinizde hiçbir endişeniz olmasın.
Siteye girin ve cüzdan bağlamadan solana adresinizi yazarak ne kadar fee alabileceğinizi kontrol edin.Ardından bunları almaya karar verirseniz cüzdan bağlantınızı yaparak tüm fee leri anında alın.
Tüm işlemler bu kadar.
Sizlerden ricam siteyle ilgili olumlu veya olumsuz tüm geri dönüşleriniz benim için kıymetlidir lütfen bunu yorumlarda belirtin.
Şuan ekonomik sorunlardan dolayı domain alamadım o yüzden vercel üzerinden ücretsiz yayınladım ilerleyen zamanlarda inşallah güzel bir domain ismi ile yayına çıkaracağım.
https://sol-refinery.vercel.app/
İşte bazı görseller:
Dil desteği seçenekleri , cüzdan bağlamadan sorgu veya bağlı şekilde sorgu seçenekleri
Sorgu sonrası Solana ağının güncellenmeden ve güncellendikten sonraki basımlara ait tokenlerin kategori şeklinde ayrışması ve orta kısımda alacağınız sol miktarı ve kaç dolara eş değer olduğu görünmektedir.