Hocam o fulitolü büyük ihtimal ben satmışımdır.

50k ile girdiğim serüven(2012) şuanda sadece pclerim bilr 400kdan fazla eder evimi arabamı saymıyorum. Elimi kolumu da yormuyorum pazarcıyım. Sen oradan buradan kart alırsın bekletirsin ben günlük 100x yaparım sorun bu değil hafife alma bu oyunu ve oynayanları. Ekstra olarak her pcden char açsam ve DC pre alsam yine koxp olmasına rağmen günlük çok rahat 5 10k arası kazanç sağlarım ama farmcı değilim. Bu oyun para ister hem de çok doğrusun ama kazandırdığını tamamen unutuyorsun.
Bence sen bu oyunu oynayan birini hafife alıyorsun

Kart alıp bekletmekten kastın ne orasını anlamadım ama... Ben kazandırdığına şahit olmadım her slotta ayrı bir mafya 1m'e koyduğun gem'e ks atan pazarcılar... Yıllardır aynı hikaye. Traktör motoruyla yapılmış bir oyuna milyarlar verecek kadar enayi değilim. Char kenarda duruyor poke oynuyor. 1 senedir girmiyorum bile. Koxperların bile temizlenmediği kullanıcının aşağılandığı ve feedbacklerini umursamayan yönetimin mevcut olduğu oyunu bu kadar övmenize gerek yok... GM'lerin sattığı itemlere, yayıncıların boostlanmış upgradelerine, kutu kırdırırken bir anda binlerce liralık item düşüren yayıncı konularına hiç girmiyorum bile. iyi forumlar dilerim