Arkadaşlar size yakın zamanda yaşadığım bir durumdan bahsetmek istiyorum. Burada 52 tane olumlu işi olan evet 52 tane birisiyle ticaret yaptım. Önden 4500 TL aldı ve işin bitimi için 21 gün süre verdi. İşi yapamadı.
Süre bitti ve süre biteli 3 gün olduğu halde paramı iade etmedi. Mesajlarıma dönmüyor bile. Sürekli 21 gün bekleyin olmazsa iade edicem diyen kişi şimdi paramı cebine atmış takılıyor.
Her neyse bu konuyu anlatmaya gelmedim zaten şikayet ettim bu konuyu ben yaşadım siz yaşamayın diye açıyorum. Gerçekten aşırı güvenilir olmadıkça kimseye önden para vermeyin kimin ne çıkacağı asla belli olmuyor.
Şimdi bu adam bana yarın iade etse o 4 günün hesabını verebilecek mi ? Veremeyecek. Paramı haksız yere sebepsiz bir şekilde kendisinde tutup atmamasının çilesini ben çekiyorum ben parasız kalıyorum
Ben yandım siz yanmayın ortalık karaktersiz kaynıyor sonra kendi paranızla rezil olursunuz benim gibi oraya buraya yazarsınız vaktinizden de gider psikolojinizden de. Allah kimseyi dolandırıcılarla karaktersizlerle karşılaştırmasın. Hayırlı forumlar.
Kesinlikle haklısın. Forum *********** kaynıyor daha önce de aynı şeyler başıma geldi artık önden ücret vermiyorum işi yaparsın alırsın ödemeyi. Bi de kendilerini bi nimetten sayıyorlar sanki o işi o yapmasa öyle kalacak. Özellikle bu forumda önden ücret vermeyin hocam. Gerekirse 20 kişi ile konuşun iş bitimi ücret ödeyin.