Çok geçmiş olsun hocam umarım iyisinizdir. Birebir aynı tarihlerde işlemlere başlayıp ben de o 2 aşıyı oldum.
O aşıları olduğumdan beri ilk 2 gün ateş sonra boğaz ağrısı tekrar ateş öksürük nezle boğaz agrısı nereden baksanız 10-15 gündür ben de hastayım acaba aşıyla mı ilgili benimki de ?
Size doktorlar ne söyledi?
Çok faydalı konu, teşekkürler.
Tercih listesine ilk yazdığınız tercih geldi değil mi?
Ben hava nispeten daha iyi olur belki hastalanmaktan kurtulurum diye 1.sırada Eylül 2. sırada Mayıs tercih ettim. Aralık-ocak döneminde yapmak gerçekten çok zor olmuştur. Geçmiş olsun.
Kamerasız akıllı telefonlara bir şey demediler demiştiniz, bildiğimiz düz dokunmatik telefonlar mıydı yoksa tuşlu telefonlar mıydı? Ben de bu tarz bi cihaz ayarlamayı düşünüyorum
Evet ben Aralık ayı seçtim sadece ve Aralık ayı geldi. Baya zordu hala hastayım 1 ay oldu nerdeyse öksürük geçmek bilmiyor. Zaten hangi ayda olursanız olun içerideki havadan tekrar hasta olmamak imkansız

Kamerasız dokunmatik tuşlu telefon kullanıyorlardı 2-3 kişide vardı. Kamera olmadığı için bir şey demediler sanırım internete girdiğini bilmiyor olabilirler sonuçta tüm google play uygulamaları var cihazda yine de gittiğiniz yere göre bir araştırın derim.