Merhaba değerli R10 üyeleri,
Standart, yavaş ve geliştirmeye kapalı hazır sistemlerden sıkıldınız mı? Projenizin hak ettiği performansı ve esnekliği sunmak için buradayım. Modern web teknolojileri (PHP, Laravel, Next.js, TypeScript) kullanarak, tamamen sizin ihtiyaçlarınıza yönelik, ölçeklenebilir ve yüksek performanslı web yazılımları geliştiriyorum.
İster sıfırdan bir girişim projesi, ister kurumsal bir kimlik, isterseniz de karmaşık bir SaaS platformu olsun; en güncel kod standartlarına uygun çözümler üretiyorum.

🛠️ Neler Yapıyorum?

1. 🚀 SMM Panel & Sosyal Medya Otomasyonları Sektörün dinamiklerine hakimim. API entegrasyonları kusursuz çalışan, yüksek anlık trafiği kaldırabilen, sağlayıcı (provider) ve bayi (reseller) mantığı tam oturmuş, drip-feed özellikli Laravel tabanlı SMM panelleri geliştiriyorum.
2. 📦 Paket Satış & Dijital Ürün Sistemleri Kullanıcıyı satın almaya teşvik eden, sepet dönüşüm oranı yüksek arayüzler. PayTR/Shopier gibi sanal pos entegrasyonları hazır, otomatik teslimat yapabilen, SMS/Mail bildirimli paket satış yazılımları.
3. 🏢 Kurumsal Web Altyapıları Hazır şablonlardan uzak, firmanızın prestijini yansıtan özel yazılımlar. Tamamen size özel CMS (Yönetim Paneli) ile yönetilebilir, SEO ve hız optimizasyonu (Core Web Vitals) yapılmış, saldırılara karşı güvenli kurumsal siteler.
4. 🛒 Özel E-Ticaret Çözümleri Standartların ötesine geçin. Pazaryeri entegrasyonları (Trendyol, Hepsiburada API), gelişmiş stok takibi, özel kampanya modülleri ve B2B / B2C süreçlerine uygun, yüksek performanslı E-Ticaret sistemleri.
5. 🔌 Gelişmiş API Entegrasyonları Farklı sistemleri birbirine bağlayın. RESTful veya GraphQL mimarisinde; güvenli, ölçeklenebilir ve dokümantasyonu tam API sistemleri kuruyorum. (Ödeme sistemleri, kargo entegrasyonları, CRM bağlantıları vb.)
6. 🤖 Bot Yazılımları & Veri Madenciliği İhtiyacınız olan veriyi internetten toplayan, analiz eden veya rutin işlerinizi otomatize eden akıllı botlar. Proxy destekli, anti-detection özellikli, insan davranışını simüle eden Python veya Node.js tabanlı özel çözümler.

"Tüm sistemler PHP (Laravel) altyapısı ve modern arayüz teknolojileri (Tailwind CSS, React/Next.js) kullanılarak, %100 açık kaynak kodlu ve geliştirilebilir şekilde teslim edilir."

1. Backend Geliştirme (Sistemin Beyni)
Güçlü, güvenli ve hızlı bir altyapı olmadan iyi bir tasarımın anlamı yoktur.
PHP & Laravel: Karmaşık veritabanı mimarileri, API geliştirme, Admin panelleri.
Node.js: Gerçek zamanlı uygulamalar (Socket.io vb.).
Veritabanı Yönetimi: MySQL, PostgreSQL, Redis optimizasyonu.
2. Frontend Geliştirme (Sistemin Yüzü)
Kullanıcıların sitenizde akıcı bir deneyim yaşamasını sağlıyorum.
Next.js & React: SEO uyumlu (SSR/ISR), ışık hızında çalışan modern arayüzler.
TypeScript: Hatasız, tip güvenli ve sürdürülebilir kod yapısı.
Tailwind CSS: Pixel-perfect, tüm cihazlarla %100 uyumlu responsive tasarımlar.
3. Özel Tasarım & UI/UX
Sadece kodlamıyor, aynı zamanda göze hitap eden tasarımları koda döküyorum.
✅ Figma/Adobe XD tasarımlarınızın birebir (Pixel Perfect) dökümü.
✅ Kullanıcı deneyimi (UX) odaklı arayüz iyileştirmeleri.

⚡ Neden Benimle Çalışmalısınız?

🛡️ Temiz Kod (Clean Code): Geliştirilebilir, modüler ve anlaşılır kod yapısı. (Spagetti koda hayır!)
🚀 Yüksek Performans: Google PageSpeed ve Core Web Vitals odaklı optimizasyonlar.
🔍 SEO Uyumluluğu: Arama motorlarının seveceği URL yapısı, meta etiket yönetimi ve hızlı açılış süreleri.
📱 Tam Mobil Uyumluluk: Telefondan tablete, her ekranda kusursuz görünüm.
🤝 Satış Sonrası Destek: Projeyi teslim edip kaçmıyorum. Olası hatalara karşı teknik destek sağlıyorum.

💼 İş Akış Sürecim

1. Analiz: Projenizi ve ihtiyaçlarınızı dinliyor, en doğru teknolojiyi belirliyoruz.
  2. Planlama: Veritabanı şeması ve proje iskeletini oluşturuyoruz.
  3. Geliştirme: Sürekli iletişim halinde kalarak kodlama sürecini yürütüyoruz.
  4. Test & QA: Fonksiyonel testler, güvenlik testleri ve kullanıcı deneyimi testleri.
  5. Teslimat: Projenin sunucunuza kurulumu ve eğitimi.

📞 İletişim & Fiyatlandırma

Her proje kendine özeldir ve özel bir fiyatlandırmayı hak eder. Proje detaylarınızı iletin, size en uygun yol haritasını ve fiyat teklifini sunayım.
📩 PM (Özel Mesaj): [Profilime Tıklayıp Mesaj Gönderin]
WhatsApp: 0545 654 08 00
Referans çalışmalarım ve portfolyom için lütfen iletişime geçiniz.