Ödeyecek durumun yoksa kafana takma, canını alacak değiller. Ödeyecek durumun varsa öde uğraştığına değmez.
çalışmıyorsan üzerine mal mülk yoksa kaybedecek bir şey yok demektir. ilk 1 ay biraz uğraşırsın, icra kağıdı gelir gelmez gidip mal beyanında bulunursun. sakin ödeyeceğine dair bir onay verme (onay verip ödemezsen 3 ay hapis cezası var) önümüzdeki 5 6 sene bankayla işlerini unut, aile bireyleri üzerinden halledersin para alışverişini. Çalışmak istersen maaşının bir kısmına el koyarlar, tanıdık bir yer bulursun ben elden almak istiyorum dersin o sorunda ortadan kalkar.

kısacası canını sıkma kardeş, bu ülkede kimler ne borçlar altında ve ödemiyor.(milyonlar,milyarlar götürüyorlar)
Bu bankalar vampir vampir, bir kere o bataklığa girersen seni sömürüp dururlar. Dünyanın faiziyle zorla millete krediler açıyorlar, milleti borçlandırmak için uğraşıyorlar( Kredi limitleri, Kredi kartı limitleri) bu şerefsizleri savunanlar var birde, neymiş neden borç yapıyorsun ödemiyorsun falan filan zırvalar. Ülkenin durumu ortada, milletin canına tak etmiş artık geçinemiyor.. üstüne bu bankalar bu zor durumu kullanıp milleti borca sokup soyuyor. Hani savunduğu bankalarda yabancı sermaye hepsi, Ülkeye bi gram katkısı olmayan adamları savunuyorlar, sorsan tanıyor musun diye tanımaz...
Millet canına kıyıyor borç yüzünden, neymiş borç yapıyorsan ödeymiş.. sanane ulan sen kendi işine baksana.

neyse biraz sinirlendim bu banka borç mevzuları canımı çok sıkıyor..