Hocalarım diye hitap etmem gerekiyor sürekli saçma hocam hitap edeni sevmiyoruz yok kardeşim demesin abi demesin gibi konular açılıyordu son zamanlarda da e biz nasıl iletişim kurucaz neyse konu kopmasın da.

Konuya geçiyorum hocam

Global bir platform ağı oluşturuyorum

jenerik domain hazır.
youtube jenerik domainin kullanıcı adı ile kullanıcı adı alındı.
instagram jenerik domainin kullanıcı adı dolu idi domain uzantısı ile jenerik+uzantı birleşik yaptım hazırda.

Projeden az buçuk bahsedim.

Dünya çapında kripto ağı aklınıza ne gelirse kripto token meme coin vs ne deseniz bulabiliceğiniz ağ olucak.

Aslında amacım Tr den çıkıp Dünyaya platform ağı üzerinden açılmak.

Kazanç gelir her şekkil gelir lakin token veya coin scam çıkarsa başıma birşey gelir mi?

Sistem TR değil Global olucak.

Proje detay verme sebebim kolay değil yapan yapabiliyorsa yapsın sevinirim sonuçta herkes hak ettiği ve kısmeti kadar yer.

Sizce proje askıda kalsın mı? Yoksa bir an önce girişiyim mi yakın zamanda veri derleyip giricem.

Cloudflare gibi koruyucu paravan kullanıcam.
Global sunucu hazır.
logo ve tema kaldı.

birde wordpress ile yaparsam basit ve prjeyi çöp etmiş olurmuyum. Ama wordpress hakimiyetim var ve daha çabuk erişebilirim istediğim yerlere.

Üstelik jenerik domain Yakında kripto borsası veya hatta kriptosu bile çıkabilir gibi ( ben değilde tutarsa veya güzel teklif gelirse satar isem ) gibi düşündüm.

Hevesim kırılabilir şimdi gelir bazı hocalarım ne anlatıyon hacı kolay mı sanıyon vs diyenler haklısınız zor ama bizde zor ve imansız yok

Korkulucak durum varsa proje askıda kalmasın unuturum geçerim başka projelere yönelirim.

İyi forumlar r10