Merhaba,

En az 10 domain ekleme ya da sınırsız
En az 2cpu 2ram
Disk Boyutu 20GB ya da sınırsız
Trafik sınırsız
Diğerleri sınırsız

VPS konusunda ise karar vermiş durumda değilim gelen tekliflerin hosting fiyatlarına yakınlığına göre karar vermeyi düşüneceğim. Eğer VPN geçiş yaparsam Python ve Flask kullanımı yapacağım. VPS tekliflerini bu nedenle dinliyor olacağım.
2cpu 2ram
Disk boyutu 30GB ya da sınırsız
Trafik sınırsız
Diğerleri sınırsız

Yorucu ya da büyük boyutlu sitelere sahip değilim.
Neden R10 üzerinden konu paylaşıyorum: R10'a özel indirim yapan sağlayıcılara erişmek için. Aynı zamanda talebi olan diğer kullanıcıların da hizmetleri görüp faydalanabilmesi için.

Şimdiden teşekkür ederim. Anlaşma sağlanması durumunda yine bu konu üzerinden bildireceğim.

OttoMahbub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba tekrardan. Teklifini ileten, özel indirim sağlamak isteyen, ödeme imkanlarında yardımcı olmak isteyen, vakit ayırıp yazan firmalara ve bireylere teşekkürlerimi sunarım. Dana önceki açmış olduğum konuda yaptığım gibi satın almış olduğum paketi ve firmayı belirttiğim gibi burada da paylaşıyor olacağım. Bunun haricinde ihtiyacı olan R10 üyeleri için beğendiğim bir diğer paketi de paylaşıyor olacağım.

Satın aldığım hosting:
@hostingkiralatr; - PROFESYONEL SSD 4 Paketi
1 Yıllık 1.499TL karşılığında satın aldım. Benim için diğerlerinden ayıran özelliği ise Node.js Python desteği, 4cpu 8ram 1.25m inode 200gb nvme ve sınırsız alan adı ekleme özelliği oldu. Ne kadarını kullanacağım belki %15'ini ama aynı fiyata sunulan diğer hostları neden alayım? Pazartesi gününden bu yana kullanıyorum. Hız açısından kesinlikle söylenilen özellikleri kısıtlamasız verdiğini hissediyorsunuz. Onur Bey fazlasıyla ilgili iki domain transferim için de ekstra %20 indirim sağladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Umarım uzun yıllar bu şekilde sorunsuz ve iyi ilişkiler içerisinde çalışırız.

Diğer beğendiğim hosting paketi:
@HayalHost; - LİMİTSİZ HOSTİNG VANTAGE
HAYAL20 indirim kodu ile bir yıllık alımda KDV dahil 1.211₺ tutarına sahip avantajları: 3cpu 4ram limitsiz nvme ssd dezavantajları: 50mbps I/O

Belirtmiş olduğum tüm durumlar kendi fikirlerimdir. Reklam amacı taşımaz. Hosting arıyorum diye konu açıp gereksiz yere meşgul etmediğimi satın aldığımı göstermek maksadıyla yapıyorum. Daha önce de yaptığımı yukarıda paylaştığım linkten görebilirsiniz. Herkese bol kazançlar dilerim. R10'lu olmak gerçekten ayrıcalık.