birçok sebep var , diğer alıcılar okur diye uzun yazdım

yetişemiceğimden çok sayfa satın aldım bianda. , bu sayfaların hepsi reaksiyon videoları ile yapıldı , tek niş üzerinden devam edeceğim ama bu süreçde satılıncaya kadar sayfaların birçoğuna video atmaya devam edecem taaki + yıl sonu rpm leri herkesde düştü , bu düzelirse bütün satışları iptal etmem gerekcek . şuan abd rpm 0.30 , tr rpm 0.10 bu , artması durumunda , yüksek kazanç sağlattırmış sayfalarımın bütün satışlarını iptal edicem sonucda bana kazandırcak neden satayım

, kısaca rpm düşükken alan , fırsatı değerlendirmiş olacak . diğer 400 800 USD arasındaki sayfalardan çok var elimde onlara yetişemiyorum artık günlük 1 video ' ya kadar düştüm fakat yinede yetişemiyorum hepsine birden total 19 sayfa aldım pk açık , ilana daha eklemediklerimde var (onları sonradan eklicem ) bunların sayısını azaltmam lazım . sonucda hepsi genel niş.
bilgilendirme için teşekkürler hocam. bende çok sayfa işletiyorum haklısınız sayfa çok oldukça zaman ayırıp götürmekte kolay değil. rpm yıl sonu düşüktü ama bu ay çok iyi başladı şahsen bende öyle genel bilmiyorum.