AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahminen hangi yorumların gelebileceğini ön izlemek konu sahibi olarak yükümlü olduğunuz bir yapı, burada arzu ettiğiniz kişileri şikayet edebilir ya da baltalama kelimesini kullanabilirsiniz, her tel den insanın bulunduğu bir toplulukta yine her tel den insanın klavyesinden çıkacak cümlelere dahil olacaksınız, bunun bilincinde konu açıyorsunuz, bu durum size ağır geliyor ise konularınızı daha duyarlı ve mantık çerçevesinde size kötü söz gelmeyecek şekiller de açmanız icap eder, forumlar da genel de cümleleri kendi süzgeciniz den geçirmeniz ve ona göre devam etmeniz gerekir, alınganlık uzun vade de sakatlık yaratır, kâle almamayı öğrenmeniz gerekiyor.

Ayrıca şu aralar @AnaBayin; isimli kullanıcı yüzünden forum bir hayli kadın odaklı kullanıcılara yaklaşım odaklı hassas, maalesef zamanlamanız kötü.
"100. Ticaret Puanımı Aldım"
"Biz de Kurumsallandık"
gibi birçok konu açılıyor, bunları açan insanların kaç tanesi acaba multilikle, dolandırıcılıkla suçlanacağını ön görerek ve bunu kabullenerek konu açmış olabilir?
Bu tarz konuların tamamına bakın, herkes hayırlı olsun deyip geçmiş, olması gereken de bu değil mi zaten? Benden başka kaç tanesi bu durumu yaşamıştır?

"Yeni rozetim açıldı" da yukarıdakilerle benzer bir amaçla açılmıştı, popülere çıkmış olması mı multi olduğum konusuna şüphe çekti? Yoksa sadece profilimde erkek adı geçmediği için mi? Bu ikisi de ne kadar geçerli bir sebeptir? 1,2 kişi mesaj olsa zaten görmezden geldim hatta ilk yazdıklarında Cem Yılmaz'ın bir repliğiyle cevap verdim.
Ama ısrarla inatla ve kendilerinden o kadar da emin bir şekilde sen bilmem kimin multisisin, banlanacaksın, yakındır bilmem ne diye ne hadle bu itham ya da söylemlerde bulunabiliyorlar?