Jorphy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o evlere baktım hocam kapora tokatcısı demiş herkes
Kesin almayacağımız ev için de kapora vermeyiz o konuda sıkıntı olmaz herhalde. Zorla para alacak değiller ya.
ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cumhuriyet mahallesi esenyurt'tur beylikdüzü değil. Bu civarların en kötü karışık yerlerinden bir bölge, günlük daire mi istersin yabancı popülasyonu mu istersin her şey var.
Ama fiyat olarak tabi çok uygun barış mahallesi yada adnan kahveci gibi yerlere göre. Nedeni budur bilginiz olsun.
Anladım hocam. İllaki sakin bir yeri vardır herhalde. Esenyurtun içinden uzak, metrobüse yakın olsa yeterli.
duranerdem71 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 senedir Esenyurt'un ortasındayız hocam kimseye karışmadığınız sürece size karışan kimse yok. Beylikdüzü'nde Esenyurt'tan pek farkı yok
Biz yaklaşık 6 7 sene önce talatpaşa mahallesinde oturmuştuk. Kimseye karışmayız küçük bi aileyiz de sorunlar gelip bizi bulmuştu. Ama mahallenin direkt içindeydik şimdi o şekilde istemiyoruz belki bulabiliriz.
cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 milyona ev yok maalesef hepsi sahte min 3 bakman lazım
Bir sürü ilan var hocam en kötü 2.2 falan olsa pazarlıkla vs. halledilir diye düşünüyorum. Mecburum çünkü başka param yok. Evin yarısına kredi çıksa anca.