Dün bir konu açtım, yeni bir rozet edindim diye paylaşmak istedim.
Konuya gelen beğeniler sebebiyle başka bir rozet daha açıldı.
Herkese r10+ verip teşekkür ettiğim için 3. bir rozetim daha açıldı.

Off-topic kategorisinde belirli çizgiler dışında her türlü konu açılabiliyor.
Herhangi bir konu açma kısıtı ya da kriteri bulunmuyor.
10 aydır forumda ticaret yapmaya çalışıyorum.
Her ay mutlaka "R10 nasıl okunur?" gibi benzer konular açılıyor.
Buna rağmen 3 benzer konu görmekten rahatsızlık duyan üyeler oldu. Bu konuya bir şey diyemem, görmezden gelebilirsiniz.
---

Ancak organize bir şekilde birbirinin her yazdığını beğenip altı boş, bir dayanağı bir gerekçesi olmadan "yok multisin yok erkeksin, banlanacaksın" diye atıfta ithamda bulunup yetmezmiş gibi üstü kapalı tehdit mesajı yazanlar oldu. Yetmedi dalga geçer gibi konular açtılar.

Aşağıdaki mesajları ve beğenenleri incelerseniz ne kadar organize olduklarını görebilirsiniz.
Hiç biriyle bir ticaretim, bir sohbetim, bir iletişimim olmadı.
Bugüne kadar 1 tane şikayet konum, 1 tane ban cezası olmadı.
Ne hakla, ne akla hizmet, ne hadle böyle bir ithamda bulunup beni zan altında bırakabiliyorlar?
---

1 tane moderatör gelip bu konular kurallara aykırıdır vb. diye uyarı yapmadı, hatalı bir konu olsa zaten yönetim görevini yapar, bunlar moderatör de değiller.
Cinsiyet sorgulayıp multi olmakla suçlamak, "banlanacaksın "diye neredeyse temennide ve tehditte bulunmak hangi yetkiye dayanıyor?

10 aydır sadece ticari konular açarken ilk kez off-topic'te konu açmak istedim.
Kimseyi konuya yazın popülere çıkarın diye zorlamadım, etkileşim aldı çıktı.

Onların yaptığımı yoksa benim yaptığım mı bir suç ya da kurala aykırı bir durumdur? @Coşkun Çetin;

Dertleri nedir anlamıyorum, ön yargıları boşa çıkınca atıp tuttukları gibi herkese açık bir şekilde özür de dileyebilecekler mi?