sterkamed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı satışlar hocam 8 numaralı sayfa linkini alabilir miyim , özel değilse sürekli geliri olan sayfaları satma nedeni öğrenebilir miyim
birçok sebep var , diğer alıcılar okur diye uzun yazdım yetişemiceğimden çok sayfa satın aldım bianda. , bu sayfaların hepsi reaksiyon videoları ile yapıldı , tek niş üzerinden devam edeceğim ama bu süreçde satılıncaya kadar sayfaların birçoğuna video atmaya devam edecem taaki + yıl sonu rpm leri herkesde düştü , bu düzelirse bütün satışları iptal etmem gerekcek . şuan abd rpm 0.30 , tr rpm 0.10 bu , artması durumunda , yüksek kazanç sağlattırmış sayfalarımın bütün satışlarını iptal edicem sonucda bana kazandırcak neden satayım , kısaca rpm düşükken alan , fırsatı değerlendirmiş olacak . diğer 400 800 USD arasındaki sayfalardan çok var elimde onlara yetişemiyorum artık günlük 1 video ' ya kadar düştüm fakat yinede yetişemiyorum hepsine birden total 19 sayfa aldım pk açık , ilana daha eklemediklerimde var (onları sonradan eklicem ) bunların sayısını azaltmam lazım . sonucda hepsi genel niş.