Sıralama için sadece backlink değil içerik kalitesi ve domain de önemli.
Örneğin benim 14 yıllık bir domainim mevcut. Bunda benden sonra çok fazla site geldi geçti. Sabaha kadar da uğraşsalar geçemezler, içeriklerimden de domain otoritemden çok eminim.
Ha şu da bir gerçek, backlink "paketi" adı altında satılan sitelerden backlink almak yerine, gerçekten sahiplerini tanıdığım bir kaç siteden backlink alıyorum. Kafam rahat.
Zira o paketler siz gibi yüzlerce insana satılıyor. Hiç bir site için şimdiye kadar süzgeç yapıldığına da ( en azından kendi teklif aldığım arkadaşlarda ) görmedim. Backlink sayısından ziyade hangi sitelerden backlink alındığı da bence çok önemli.
Sabaha kadar da uğraşsalar geçemeyeceklerini düşünmüyorum, gerekli süre ve emekle geçilebilir.
Forumdan da aldım seostore üstünden de en kaliteli backlinkleri aldım. Sonuç; site abd rotasyondan çin, hindistan rotasyonuna evrildi ve bu şekilde faydadan çok zarar sağladı. Aldığınız backlinkler tier 1 ise fayda ediyor ancak genelde paket olarak aldığınız 100 lük 1000 lik paketler tier 1 olmuyor. TR taraflı zaten çalışma yapmadığım için bilmiyorum. Genel olarak değerlendirdiğimde hitsiz bir siteye cepten backlink almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Öncelikle belli bir sıralamaya gelmiş ve o siteden gelir elde ediyor olmanız lazım. O gelirle de yine reklama yatırım amaçlı site sahiplerinden backlink almak hedefleriniz ile uyuşuyor ise mantıklı oluyor.
Doğru planlanması gerektiğine katılıyorum.
terzi kendi sökügünü dikemez diye bi atasözü vardı ondan olabilir
Merhaba, kişi o anahtar kelimeyi hedeflemiş, sadece backlink bilgi amaçlı ama baclink paketleri ticari amaçlı, şahsen doğru anahtar kelimeyi hedeflediğini düşünüyorum. Bu konudaki yorumunuz maalesef baltalayıcı bir tutum içeriyor. Çünkü zaten en azından kendi sitesini referans olarak verebilmiş, şu anahtar kelimede değil de şu anahtar kelimede referans ver gibi bir isteğiniz olmuş oluyor.
İyi çalışmalar dilerim.
Tamam, hedeflenen kelime backlink paketleri olabilir ama sonuçta insanlar backlink kelimesini çok daha fazla aratıyor. Ben de bilmediğim için sordum, kesinlikle art niyetim yoktu.
Şunu anlatmaya çalışıyorum: Kaliteli ve garantili backlink hizmeti verildiği iddia ediliyorsa, neden en temel ve en fazla aranan kelimelerde bu siteler görünmüyor?
Sırf bilgi amaçlı aranıyor olsa bile, backlink kelimesinde görünmek sonuçta ürün kalitesini kanıtlamak için bile bir avantaj değil mi?
Kendi ürettiği ürünü kullanmadan satış yapmak gibi.
Madem hizmet bu kadar güçlü, neden kendiniz için maksimum katkı sağlamıyorsunuz ya da en azından kalitenizi bu kelimede göstermek istemiyorsunuz?