Herkese selam arkadaşlar iyi forumlar. R10 ile ilk tanışmam 12-13 yıl öncesine dayanır. Bir ara hack muhabbetleri olmuştu sistem gitmişti yanlış hatırlamıyorsam neyse. Uzun bi aradan sonra o zaman yurtdışına taşınmıştım(Ukrayna) 2022 yılında tekrar R10 a geri dönmüş oldum zaten üyelik tarihim itibariyle görebilirsiniz. Sizlere üyeliğim sonrası başımdan geçen olayları anlatmak istiyorum. Dolandırıldığımı düşünüyorum açıkcası. Hazırsanız başlayalım.

İlk öğrenim ve lise yıllarında oyun dünyasına olan ilgim nedeniyle Knight online pvp server kurdum açtım takıldım eğlendim zamanında bu işi yapmayı denedik tabi nasip olmadı her piyasayı domine edenler olduğu gibi o piyasayıda domine edenler var.. Foruma 2022 yılında üyeliğim sonrasında gezinirken Eski hayalimi gerçekleştirme isteği doğdu.(KO PVP server açma.) O zamanlar forumda dolaşırken.
https://www.r10.net/proje-gelistirme...oje-hazir.html
Bu konunun sahibi kendisi buradan banlanmış olan Hesap sahibi o zamanki Eşi Ceren Yakar olan Nuri Yakar ile tanıştık. Sadece reklam için bütçeye ihtiyacı olduğunu herşeyin hazır olduğunu belirterek ortak aradığını belirtmişti ancak konu içeriğini silmiş. Konuya yapılan yorumlarda görebilirsiniz.
Hayırlı olsun bize.

Tüm forum üyesi arkadaşları bekleriz.
Öyle başladık önce 5-10 bin tl ile başladık derken sms ler atıldı tanıtımlar yayıncılar vs Tabi user gelmedi istediğimiz gibi olmadı maalesef. Tabi biraz üzüldüm.
Altyapı adı altında ZACS isimli şahıslar ile iletişimdeydik Güya altyapıyı onlar sağlıyordu Lisans vermişlerdi 1299 için bize. Sürekli güncelleme bahaneleriyle 1299 olduğu için yükseltmemiz gerektiği gibi türlü şeylerle baya resmi yazışma tarzında para istemeye başladılar.
Önce server kurup hem ticaret yaparız hem güzel bir ortam olur hayaliyle düşünürken ben.
ACS lisansı alıp biz ACS geliştirelim satalım lisansını alalım diyerekten o topa girdik tabi bunlar hep tezgah ben yıllar sonra fark ediyorum.

Öyle öyle ara ara sürekli güncellemedir yükseltmedir uyumsuzluktur gibi bahanelerler benden o zamanın parasıyla 5-10 k usd kopardılar. Bazı konuşmalarıda paylaşacağım Göya ZACS ile yaptığımız.
Tabi uzun zaman geçtiği için WP konuşmaları vs kalmadı ancak bazı mail konuşmaları var. Yaptığım para transferlerinin dekontları vs. Birde proje olduğunu sanıyordum ACS satacağız diye burada konu açmıştım
https://www.r10.net/proje-gelistirme...-ariyorum.html https://www.r10.net/oyun-dunyasi/343...-lisansli.html
Birde bu olaylar 2022 başından 2023 başına kadar 1 yıl içerisinde oluyor. O arada Ukraynadaki savaş nedeniyle Avrupaya göç durumumuz da oldu. Başım çok kalabalıktı. İş yapacağız güzel bir ortam kuracağız eski knight online 1299 myko günlerine döneceğiz hayaliyle birde ACS satıp ekstra para kazanacağız diyerekten çarpıldık.
O arada göç durumundaydık hayat koşturmacası zaten zorlu bir zamandan geçiyorduk. O arada Malum arkadaş hapse girdiğini zor durumda olduğunu vs diyerekten de benden para istedi. Eşi üzerinden de istemişti ben bir miktar yine gönderdim. Hani bizde zor günler gördük sokaktan geldik. Duyguslal halden anlarız. İnsanlık halidir.
Her neyse Son 2-3 yıl içerisinde de sürekli oyalamalar yaptı ben zaten unuttum o parayı dedim geçmiş olsun olacağı varmış keşke olmasaydı ama güzel ders oldu. He 5-10 k kaybettik ama bu rakam çok şükür hayat koşturmacalarıyla koymayacak bir rakam seviyesine getirdi bizi. Ders oldu belki de daha büyük miktarları kaybetmenin önüne engel oldu yani bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum. Forumdada gördüm bir kaç konusunu dolandırıcının tekiymiş. Son yıllarda da sağlam söylenince engelledi kayboldu ortadan. Bunları böyle anlatıyorum ancak. İnanın çok detay var aslında.

Konu altında yine tartışırız dostlar. ZACS ye buna falan çok sövdüm

Cidden hayatımın çok sıkıntılı zamanında birde üstüne böyle bir şey yaşamak çok üzmüştü beni... Son zamanlarda paylaşıp paylaşmama konusunda kararsız kalmıştım ancak tutamadım kendimi herkes ayık olsun örnek olsun hepimize... Teşekkürler.
Hala şikayet etme şansımız var ve bu konuda bana yol gösteren birileri olur ise seve seve kabul ederim arkadaşlar.