Ajans kurmak mantıklı ama ajans kelimesin de neleri barındıracağınıza bağlı. arz talep eskiden işler iyi pazar eskiden küçüktü şimdi profiller sosyal medya uzmanı. Ama buna göre de size gelmelerini sağlayacak kimsede olmayan bir şeyler katmalısınız.Yazdığınız 3 kategorili hizmet sizi depresyona sokabilir özellikle herkesin iş aradığı şu dönemde. Bir de ufkunuzu genişletmeniz gerekmekte. Bunun için forum dışına çıkmalısınız globalleşmeniz gerekli , dolar kazanmanız kritik önem teşkil eder. Şirket açtığınız zaman gideriniz çok olacak vergiler bel bükücü . Havacılık sektörüne yönelin yazılımsal olarak.Kısa zaman da bir şeyler üretmelisiniz buda kapasitenize bağlı iyiyseniz dürüst olalım buraya konu açmazdınız. Kürsel şirketleri takip ederek onlara ne pazarlayabilirim ilkesinde ilerlerdiniz. Bakış açınızı değiştirmeniz dileklerimle.
o dedikleriniz içinde network lazım benim tanıdığım kimse yok her işede deneme yanılmayla girmek istemiyorum net bir gerçekten iyi kazancı varsa girmeyi ve orda sabit kalmayı düşünüyorum