CouRaege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgilendriğiniz için teşekkür ederim 4.5 kullanınca 200 adet krediyi günük olarak mı veriyor acaba
Hocam kredinin bir limiti yok anladığım kadarıyla şöyle düşünün size bir key veriyorlar o key ile sınırsız bir şekilde bir siteden ilk giriş bakiyesi alıyorsunuz. bakiyenin bitme gibi derdi yok kredi sürekli artıyor. başlangıçta misal veriyor kredi 200 ise benim şu anda kredi miktarım 450 falan yani ondan ben hiç zamanı ile alakalı düşünmedim çünkü sürekli yenilenen bir yapı var.

akif68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fine-tuning olnadığını nerden bileceğiz? nasıl kanıtlayabilirsiniz? Orjinalin en üst oaketinde bile sınırsız değil siz nasıl satıyorsunuz?

Hocam benim araştırmalarıma göre hem kendi sitesinde hem de diğer yapay zekalara sorduğumda orjinal sitesinden çektiğini belirtiyor. Ayrıca ben kendim bir proje geliştirmek için kullanıyorum ve bir farkını görmedim. Sadece sohbet fazla uzayınca hafif saçmalamaya başlıyor ben de tüm verileri yeni sohbete aktarıyorum sorun kalmıyor. Eğer sizin içinize sinecek şekilde bir doğrulama yönteminiz varsa ben yardımcı olabilirim.

BU ARADA ÖNEMLİ NOT: Ben satıcı ya da satış ortağı değilim sadece risk alıp arkadaştan bu ürünü satın aldım. Sadece faydalanmak isteyen varsa fena bir hizmet değil yararlanmak isteyen olursa diye bilgi veriyorum.