peki günlük 1 işlem dediniz ya o gün kar olmadı tek işlem aldınız ve kaybettiniz ne yapıyorsunuz?
hocam pozisyonumu kâr sız hiç kapatmadım genelde 15-20dk içinde yükseliyordu kaybetmeyi henüz deneyimlemedim
Teknik analiz bilginiz hiç yoksa taktiğiniz bir süre sonra sizi fena üzebilir. Risk yönetimi bu işle uğraşan herkesin uygulaması gereken bir yöntemdir. Aksi takdirde fena halde batabilirsiniz
Futures’ta sadece 500 USDT tutuyorum hocam ama bende farkındayım bu yüzden siz hocalarımdan fikir rica ediyorum
Hocam tebrikler, iradene sahip çıkıp günde tek işlem yapman harika olay.
Yalnız nacizane bir uyarım olsun: 20x kaldıraçla stopsuz gitmek, otobanda 200 basıp emniyet kemeri takmamak gibi. Piyasa bir gün sert çakılırsa (ki BTC bu, her an yapabilir) 1 aylık kârın + anaparan tek mumda hiç olur, likit olursun.
Mutlaka işlem açar açmaz Stop-Loss (Zarar Kes) emrini gir. Bir de en azından RSI indikatörüne bakarsan, "nereden döner" sorusuna daha net cevap bulursun, kör atış yapmamış olursun.
Bol kazançlar, yolun açık olsun.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim bugüne kadar şansla ilerlediğimi düşünüyorum bide BTC altcoinlere göre çok sert düşmüyor STOP LOSS kullanmıyorum aslında çünkü işleme girdiğimde 50-60 dolar ekside başlıyorum sonra 10 dk içinde kâr yazmaya başlıyor birde işlemlerimi genelde Nasdaq kapandıktan sonra yapıyorum RSI konusunu araştıracağım 🙏