arada uçurum var +5k yol masrafı ekle üstüne git elden al her türlü kardasın tabi *********** değilse
Sence hocam mantıklı mı bu 70k fiyatlı bir ürünü 25k ya satması. Hukuk dersi görüyoruz orada bile diyor hoca normal bir insanın bundan şüphe duyup uzaklaşması lazım bu durumdan diye, eğer alırsanız ve dolandırılırsanız (büyük ihtimalle *********** karşı taraf) hatta %99.99 diyelim çünkü kesin diye birşey yoktur. Bu çok normal birşey. Platform olarak ise yasal benimde kullandığım bir platform gardrops ama üye size link vs atarsa kaçın ordan dolandırıcıdır, hack saldırıları olur onlardan vs deniyor olabilir dikkatli olmakta fayda var bu gibi platformlarda
Hocam iade sürecini biraz araştırdım satici reddi platformda çok güçlüymüş yani onu alsam muhtemelen sallamasyon bişey gelicekti iade etmek istedigimdede satıcı reddedicekti gardropsta arkamda durmuyormuş ya hani zaten güvenmiyordum ama dedim belki iade butonu sahibindendeki kadar güçlüdür belki ama yok gardrops satıcının arkasında duruyormuş