Hocalarım öncelikle iyi akşamlar ben arkadaştan aldım bir adet hesap tam olarak incelemeden yazmak istemedim. Şimdi temel olarak inceleyelim gerçekten vaat ettiği şeyleri veriyor mu evet.
sistemin mantığını anlatayım size: api alamazsınız aracı bir bilindik site ile giriyorsunuz ve normal sohbet arayüzüne erişiyorsunuz. dosya yükliyebiliyorsunuz. Sistemde neredeyse her yapay zeka modeli var ve hepsinin harçadığı kredi miktarı değişiyor. Sistem size başta örnek olarak vereyim 100 kredi veriyor eğer claude sonnet 4.5 kullanırsanız bu kredi ile yaklaşık 200 adet mesaj yazma hakkı veriyor, claude opus 4.5 Thinking de ise yaklaşık 30 mesaj hakkınız var ancak satıcının verdiği key ile istediğiniz kadar hesap açabiliyorsunuz.
modeller test edebildiğim kadarıyla gerçekten orjinal model genel olarak aynı sonuçları veriyor orjinal model ile. Büyük bir site bu yüzden fine tunning değildir ayrıca Antigravity ile de alakası yok.
Bu arada size şunu kısaca belirteyim sistem aslında yapay zekaları karşılaştırıyor yani aynı anda size seçtiğiniz dışında başka yapay zekanın cevabını da gösteriyor başta garip gelebilir (benim işime yarıyor) eğer siz bu iki yapay zekanın cevabını karşılaştırısanız size neredeyse her ceavp başı ekstra kredi veriyor. benim şu an sohbette 140 mesajım oldu hala 120 kredim var bu şekilde belirteyim. yani kısaca her türlü sınırsız gibi bir şey oluyor.
aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Benim şimdilik kullanıcı yorumlarım bu şekilde. Birkaç gündür kullanıyorum kapanma olmadı ve kapanma yaratacak bir sistem yok gibi yine kapanma olursa konuda belirtirim. bu arada dediğim gibi neredeyse her ai modeli var istediğinizi seçebilirsiniz.
Bilgilendriğiniz için teşekkür ederim 4.5 kullanınca 200 adet krediyi günük olarak mı veriyor acaba