ByHazerfen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maliyet kısmını bilemem hocam fakat her satılan ürün kazanç sağlayacak diye bir durum yok, satıcı yorum toplamak popülerlik kazanmak ya da ne bilim kendine faydası olacağını bildiği şeyleri daha ucuz fiyattan verip bir yerden zarar ediyor gibi gözükebilir fakat yine sattığı diğer ürünlerle illa o zararı karşılıyordur.
Zukoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazıları ya matamatigi karıştırıyorlar yada onların bildigi bizim bilmedigimiz bişeyler var

kozmetik satıcısıyım ürün bana 100 tl den geliyor benım 350 400 bandında satmam lazım ki kar edebileyim adamlar 150 200 tl topuk catlak kremi ve sivilce kremi satıyor biliyormusun ve sorun şu ben içine su koyup bile göndersem maliyet 80 tl
Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tüm ailemin çeyiz mağazası var; validem, akrabalarım vesaire. Saysam şuan yakın lokasyonda 30 mağaza sayarım.
Ama gel gör ki, serzenişine o kadar hak veriyorum ki. Hayır, bizde toplan kumaş alıp kendimiz dikiyoruz da bu maliyeti yakalayamıyoruz adamlar satışını yapıyor.
Hani çalıntı mal diyeceğim, bu kadar çeşitte çalıntı olmaz.
İnanın bizde maliyeti nereden azaltalım da daha fazla ürün satalım derdindeyken adamlar bunu nasıl başarıyorlar anlamış değilim. Marka kendinin dahi olsa kumaşı da kendin üretsen yine bu mümkün değil yaa, hindistandan mı geliyor nereden geliyorsa yine bu kadar olmaz bu işte bişey var