Sercan52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2007 yılında Melih Gökçek sözünü unutmuşsunuz. 2021 yılında da Erdoğan'ın sözünü unutmuşsunuz demekki.

DSİ’nin halen sayfasında yer alan 5 Temmuz 2021 tarihli haberde tam tamına şöyle deniyor: Ankara, 2050 yılına kadar içme suyu sorunu yaşamayacak.

Bu söz bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen “Suyun Gücü Milletle Buluşuyor Toplu Açılış Töreni’nde söylenmiş ve şöyle demişti:
“Gerede Sistemi’yle Ankara’mıza memba kalitesinde içme suyu sağlamanın yanında şehrimizin 2050 yılına kadarki içme suyu ihtiyacını da gideriyoruz. Projeden şu ana kadar Ankara’ya verilen suyun miktarı toplam 312 milyon metreküpü, bunun ekonomik karşılığı ise 1 milyar lirayı buluyor. 5 milyon 663 bin nüfuslu Ankara’da hâlihazırda 2 milyon 550 bin kişi Gerede Sistemi’yle tedarik edilen suyu kullanıyor. Salgına ve yaşanan kuraklığa rağmen hamdolsun Ankara’da şimdiye kadar içme suyu sıkıntısı çekilmemesinin sebebi işte bu projedir.”

ACABA BU SÖZLERİ NEDEN ELEŞTİRMEYE CÜRRET EDEMİYORSUNUZ? KANDIRANLARA SÖZ YOK TABİ. SU SORUNUNU SİZİN GİBİ NİYETLİ OLANLARIN BİLE BELEDİYE DE YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM BEN.

Beni yanlış anlama burda siyasi yapma chatgbt danısan bir başkan olmaz ona göre tamamı ben ankarada yasıyorum gelelim melihe 15 günün 7 günü su kesildi o tarih de biz net 1 aydır susuz acıklamaları izle %91 su suz diyorlar ama öyle bir şey yok mahalenin yarısı yok suz ayrıca benim binamde 8 gün su olmadı suan aşaki binada su yok 1 kaftadır kendin ordan ankarada yasamayıp siyaset yapma parti tarafı olma chat gbt soru sorunlarla hiç tutma o zmana yapalım özel yazılım chatgbt yonetsin ankarayı gelelim 2050 bu arada proje devam ediyor git bak borular doşeniyor ben onada baktım senin mahsurun daha basınca dayannıklı borunun ne oldugunu bilmiyor