Selamlar.
Forum kültürünü hatırlattığınız bu örnek davranış için şahsım adına teşekkür ederim.

Türkiye'de hizmet veren bir fabrikamız var ; CNC Router , Lazer Kesim , Strafor Kesim , Pleksi Büküm ve diğer mobilya grubu üretim makinelerine sahibiz.
Daha öncesinde fason üretim , kesim hizmetleri vb. işler yapıyorduk - hâlâ da aktif olarak yapıyoruz- , şu an ise kendi ürünlerimiz üretip satma arayışına girdik.
  • Etsy'de en çok talep gören ve yüksek satış adedi yakalayabileceğimiz grup hangisidir? (Ahşap İşçiliği , Strafor Dekorasyon , Pleksi Grubu , Mobilya vb.)
  • Gönderim esnasında fatura haricinde evrak talep ediliyor mu? (EU Belgeleri , ISO Belgesi vb.)
  • Sıfırdan açılacak bir mağaza için ortalama ne kadar reklam bütçesi gerekmekte? (Muhtemelen ürün adedimiz 400-500 arasında olacaktır.)
  • İade süreçleri nasıl oluyor? (Kaç günde iade imkanı var , kargo kime ait ve ücret-puan kesintileri vb.)
  • Etsy'de kargo sürecini nasıl yöneteceğiz? Yurtdışına bizlerde ürün gönderiyoruz fakat fabrikalar ya da işletmelerin kendi nakliyecileri alıyor.
  • Aklımıza gelmeyen fakat sizin süreçlerinizde sıkça karşılaştığınız hatalar/eksiklikler var mıdır? (Spama düşme , hesap kapanma , ödeme problemleri vs.)

Dipnot: Yurtdışında aktif olarak şirketim de var mağazanın Türkiye'den ya da Avrupa ülkesinden açılmasının bir önemi var mı? (Gönderimler Türkiye'den yapılacak)