Aklımda bir kaç proje var mobil uygulama olarak. Tutma ihtimali yüksek iyi para kazandırcak projeler. Mobil oyun vs değil. Reklam için çok yüksek bütçe de istemiyor. Kendim yazılımcıyım bu projeleri yapabilmem için yatırımcı lazım hem reklam bütçesi hem uygulamanın sunucu masrafları için. Aklımdaki projelerden bitanesinin tutma oranı o kadar yüksekki bazen insgramda uygulamanın fake halinin veya kısmen çalışan doğru düzgün çalışmayan halinin reklamını yapıyorlar tamamen işlevli gerçeğini yapamadıkları için ordan haksız kazanç elde ediyolar insanlar işe yarar diye para yatırıyor uygulamaya mesela böyle ilk yatıranlardan vurgun yapıyolar sanırım. Bide gerçeğini düşünün iyi gelir elde edebilir. Böyle bir kaç proje var aklımda fakat yatırımcı lazım fakat ben fikri anlattığımda projeye inanmayan kişiyi anlarım birde bütçesi olan fikri çalabilcek yazılımcılar var onlarla uğraşmadan yatırımcı bulabilirim? Gerçeği yapılamayan projemi çalsalarda yapamıcakları için sorun yok zaten diğer projelerim için soruyorum bunu özellikle.