Mtg18100 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@bilhost;'tan reseller hizmeti satın aldım. İşin hem teknik tarafında hem de destek tarafında oldukça ilgililer.
Süreç boyunca her konuda hızlı ve yardımcı olmanız gerçekten memnun etti. Bu kaliteli hizmet için çok teşekkürler.
Merhaba,
Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim çok değerlidir. Herhangi bir sorunda bir mesaj uzağınızdayız.
Saygılarımızla.

DarkerVip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reseller aldıktan sonra kendi nameserverimizi açıp tamamen kendi hostingimiz gibi gösterip bunu satabiliyor muyuz? Reseller mantığını tam anlayamadım hiç bir zaman.
Merhaba,
Evet, yapabilirsiniz. Reseller hizmetinin temel amacı; bizim altyapımızı kullanarak kendi NameServer (NS) adreslerinizle müşterilerinize hosting hizmeti sunabilmenizdir. Yani müşterileriniz hiçbir şekilde Bilhost markasını görmez, hizmeti doğrudan sizden alıyor gibi görünür.

Ayrıca güzel bir haber de verelim: Yakın zamanda tüm bu yönetim işlemlerini çok daha kolay yapabileceğiniz özel Bilhost Reseller Panel yazılımımızın tanıtımını yapacağız. Bu sistem aktif olduğunda tarafınıza ayrıca bilgi verilecektir.

Saygılarımızla.
Bilhost Ekibi