Evet arkadaş 1 hafta önce başladım dün itibariyle istikrarlı bir şekilde devam etmeye karar verdim ve deneme yanılma yöntemiyle ilerliyorum öncelikle bana bu işi yapmamda fikir öncülüğü olan @temedha; hocama teşekkürler.
Sayfayı 1 hafta önce açtım ve gelişimi hep beraber görelim diye sürekli güncelleyeceğim konuyu.
Kanal ismi : https://www.youtube.com/@CharledMusic
9 Ocak : Bugün 2 tane video hazırladım ve 1 tanesi 1 saatlik deep house ve lofi tarzında öteki 3-4 dakikalık vokalli bir türkçe müzik ikisinide gece 12'ye planladım. Karşılaştırma yapacağım galiba vokalli olan müzikler daha çok ön plana çıkıyor. Deneyerek göreceğim.

10 Ocak : Bugün 1 adet 1 saatlik Türkçe Deep House Müzik ve 1 Adet Shorts Video yükledim ve güncel istatikler şu şekilde.

11 Ocak : Bugün 1 adet 1 saatlik Yabancı Deep House Lo-Fi tarzında video yükledim ve 1 adet shorts yükledim ve güncel istatikler şu şekilde.

12 Ocak : Bugün sadece shorts attım artık kanal planı yaptım haftada 2-3 tane 1 saatlik video atacağım hergün shorts yükleyeceğim sadece.

13 Ocak : Bugün gece 1 saatlik uzun bir video yüklenecek ve artık günde 2 tane shorts atma mantığına geçtim.