brown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hard reject saniyorum 2 kere alirsaniz ayni yazilimi tekrar gönderdiğinizde süresiz banlanıyorsunuz. Bu yüzden envato forumlari neden hard reject yedim ve nasıl düzeltebilirim konulariyla dolup taşıyor. Bir açıdan iyi, sadece kaliteli ürünler yayinlaniyor ancak sebebi olmayan bir reject nasıl çözülür anlamış değilim. Bu yüzden seneler önce o sevdadan vazgeçmiştim.
özel olmayacaksa sormak isterim hocam burayada bir bilgi bırakmış olalım. Sizin yayımladığınız yazılım hangi kategorideydi ve sizce neden red yediniz.

Biz bence kendi lisans sistemimizi kullandığımız için (anladığım kadarıyla envato/codecanyon'un kendi sipariş numarasından doğrulama ile lisans apisi var) red yedik. Proje kopyalanmasın diyede bazı noktaları şifrelemiştik onlarda etkenler arasında diye düşünüyorum. Onun haricinde çok uzun zamandır emek verilen backend i çok düzgün en güncel çözümler ile optimize yapılmasına rağmen ürünü beğenmedikleri için reddediklerini zannetmiyorum.

ben 1 yıldan fazla emek verdiğim projeyi ilk 70$ verene hintli abimiz tarafından youtube kanalında ücretsiz paylaşılmasına göz yumamam ama envatoda bunu istiyor gibi gözüküyor.

open source en iyisidir --Envato ekibi